UPDATE: OINĂ – Dinamic Coruia, o victorie şi o înfrângere, după primele etape din Campionatul Naţional

0
178
foto: mediafax.ro

REZULTATE. Astazi, la Cluj-Napoca, s-a dat startul Campionatului Naţional de Oină Seniori – Turneul Regulat. După primele meciuri, echipa maramureşeană Dinamic Coruia a înregistrat o victorie şi o înfrângere. În prima etapă, Dinamic a fost învinsă categoric (26-9) de una dintre favoritele competiţiei, Frontiera Tomis Constanţa, iar în a doua etapă, echipa maramureşeană s-a impus în faţa Stejarului Pâncoteşti (15-12).

 

Iată care au fost rezultatele primelor două etape:

CS Politehnica Cluj – Stejarul Pârcovaci – 11-7

Biruinţa Gherăeşti – Brigada Gherăești – 15-14

Energia Râmnicelu – Straja Bucureşti – 4-21

Frontiera Tomis Constanţa – Dinamic Coruia – 26-9

 

Stejarul Pârcovaci – Dinamic Coruia – 12-15

Straja Bucureşti – Frontiera Tomis Constanţa – 8-18

Brigada Gherăești – Energia Râmnicelu – 21-5

CS Politehnica Cluj – Biruinţa Gherăeşti – 17-11

 

La festivitatea de deschidere de astăzi au luat parte Nicolae Dobre preşedinte Federația Română de Oină, Gheorghe Şurubaru – city manager Cluj-Napoca (care a dat şi lovitura de începere), Radu Munteanu preşedinte CS Politehnica şi Marius Bolba – coordonatorul secţiei de oină a CS Politehnica.

 

La competitie participă opt echipe: CS Politehnica Cluj, Energia Râmnicelu, Frontiera Constanţa, Straja Bucureşti, Stejarul Parcovaci, Biruinţa Gherăeşti, Brigada Gherăeşti şi Dinamic Coruia.

 

Turneul Regulat se dispută în sistem „fiecare cu fiecare”, iar clasamentul se întocmeşte mâine, în ultima zi a turneului, pe baza adiţiunii de puncte. Primele patru clasate se califică în play-off, care se va disputa în două faze, tur şi retur.

 

UPDATE: Echipa maramureşeană Dinamic Coruia a pierdut ultimele meciuri ale zilei, cu Straja Bucureşti (13-16) şi Brigada Gherăieşti (10-22), ajungând la un bilanţ negativ: 1 victorie şi 3 înfrângeri.

 

Biruinţa Gherăieşti – Stejarul Pârcovaci – 14-16

Energia Râmnicelu – CS Politehnica Cluj – 15-24

Frontiera Tomis Constanţa – Brigada Gherăieşti – 22-10

Dinamic Coruia – Straja Bucureşti – 13-16

 

Stejarul Pârcovaci – Straja Bucureşti – 7-20

Brigada Gherăieşti – Dinamic Coruia – 22-9

CS Politehnica Cluj – Frontiera Tomis Constanţa – 5-17

Biruinţa Gherăieşti – Energia Râmnicelu – 18-12

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here