OFICIAL – Candidaţii PNL la alegerile parţiale din 11 iunie: Alin Bîrda (Baia Sprie) şi Ionel Covaciu (Ulmeni)

0
554
Ceremonia de lansare a candidaturilor PNL Maramureș la alegerile locale parțiale din Baia Sprie și Ulmeni

VALIDAŢI. PNL Maramureş şi-a prezentat astăzi, oficial, în prezenţa secretarului general al PNL, Cristian Buşoi (candidat la preşedinţia PNL), candidaţii pentru scrutinul electoral din 11 iunie. La alegerile locale parţiale, pentru liberali va candida pentru funcţia de primar al oraşului Baia Sprie Alin Bîrda, iar pentru funcţia de primar al oraşului Ulmeni Ionel Covaciu. Şeful campaniei electorale (atât pentru Baia Sprie, cât şi pentru Ulmeni) a fost desemnat fostul primar al oraşului Baia Sprie, Dorin Paşca.

 

Alin Bîrda este membru PNL din 2002 şi este licenţiat în management şi drept administrativ – a fost consultant în domeniul ariilor protejate (la Parcul Naţional Munţii Maramureşului) şi este susţinut de cel care a condus timp de aproape 9 ani administraţia locală, Dorin Paşca. Susţine că vrea să finalizeze proiectele de infrastructură începute de Paşca şi să continue dezvoltarea oraşului. În Baia Sprie, PNL vor fi susţinuţi şi în aceste alegeri de UDMR, „protocol” mai vechi care le asigură celor din Uniune un post de viceprimar.

 

Ionel Covaciu (60 de ani) este economist şi a fost viceprimar al oraşului Ulmeni în perioada 2004-2008. Susţine că vrea să readucă Ulmeniul de pe linia moartă pe care pluteşte acum, pe linia de plutire. „Fostul primar (n.red., Lucian Morar) a înjghebat o clică şi a subjugat Ulmeniul la subdezvoltare”, a spus Covaciu.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here