NUMIRE – Nicolae Făt, fostul director sportiv al HC Minaur, numit şef de cabinet în Ministerul Tineretului şi Sportului

0
1596
Nicolae Făt

OFICIAL. Nicolae Ioachim Făt, director sportiv al HC Minaur Baia Mare în anul în care echipa de handbal maramureşeană a câştigat ultimul titlu de campioană (2015), a fost numit şef de cabinet al secretarului de stat din Ministerul Tineretului şi Sportului, Cosmin Butuza.

 

Nicolae Făt a demisionat în 2015, după câştigarea titlului de Minaur. Pe plan administrativ, Făt a făcut parte şi din Consiliul de Administraţie al Aeroportului Baia Mare, instituţie din subordinea Consiliului Judeţean Maramureş.

 

„Sunt conştient că e greu să schimbi ceva, dar am acceptat această provocare şi împreună cu Cosmin (n.red., Butuza) sper să reuşim câteva modificări benefice în principal pe partea de legislaţie ce priveşte infrastructură sportivă”, a declarat Nicolae Făt pentru 2mnews.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here