NUMIRE – Începând de astăzi, Florin Tătaru (PSD), director economic al Direcției Silvice Maramureș, e membru în… Directoratul Transelectrica

0
2164
Florin Tătaru

2 în 1. Până la urmă economia asta nu-i ca sarmalele, a căror rețetă diferă în funcție de țară. E la fel în orice domeniu. Și-n silvicultură e ca-n domeniul energetic, clar, nu? Cine mai păstrează vreo îndoială, argumentul suplimentar: pesedistul maramureșean Florin Tătaru (50 de ani), director economic al Direcției Silvice Maramureș, a fost numit membru în Directoratul Transelectrica. Nu pe linie de partid, ci pe competențe – să nu existe discuții!

 

Decizia a fost luată din cauza conjuncturii favorabile. Adică mandatul foștilor membri ai Directoratului Transelectrica a expirat, nu a mai fost prelungit și uite așa, unitatea care e responsabilă cu administrarea din punct de vedere tehnic a sistemul energetic s-a pricopsit cu fețe noi.

 

Ăia care se pricep la gestionarea infrastructurii rețelei electrice de transport zic că nu e bine, pentru că vechii aveau experiență în domeniu, noii… n-au (nu doar Tătaru fiind inclus aici, ci și Andreea Florea, 37 de ani, care are calitatea de… soție a primarului pesedist al Sectorului 5, Daniel Florea, sau Dan Ardelean, un orădean în vârstă de 48 de ani care este… consultant in proiecte de amenajari interioare). Dar eu cred că specialiștii ăștia nemulțumiți sunt doar cârcotași, adică un fel de hateri veșnic nemulțumiți. „Îndrăznește să crezi”, parcă ăsta era sloganul, nu? Păi… atunci haideți să-ndrăznim.

 

Mai zic ceva de noul membru (în Directoratul Transelectrica), să vadă haterii specialiști că se-nșeală. Tătaru, absolvent de ASE București (promoția 1990) și posesor al atâtor programe masterale, încât pe unele le-a executat, magistral, suprapus: în managementul sistemului de sănătate, în politici publice și integrare europeană, bașca unul în bănci și piețe de capital. S-a înțeles? Jos controversele!

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here