NICIO SURPRIZĂ – Așa cum 2mnews a anunțat încă din 5 februarie, Aurica Todoran este noul secretar al județului Maramureș

6
1856
Aurica Todoran, noul secretar al județului Maramureș

PREVIZIBIL. Deja mă plictisește de moarte previzibilitatea președintelui Consiliului Județean (CJ) Maramureș, „Îngerul” Gabriel Zetea. Sper că măcar în viața privată nu este atât de boring (plictisitor, pentru vorbitorii acoperiți de rusă). În fine, în 5 februarie, adică-n urmă cu șapte luni vă anunțam AICI numele viitorului secretar al județului Maramureș: Aurica Todoran, fosta şefă a departamentului juridic al Instituţiei Prefectului, fostă secretar a municipiului Baia Mare, acum reprezentanta Autorităţii Electorale Permanente – preşedinta Biroului Electoral Maramureş.

 

După ce doi ani și jumătate de când judeţul Maramureş nu avea secretar (funcţie extrem de importantă la nivelul conducerii administrative judeţene – secretarul judeţului fiind cel care acreditează legalitatea hotărârilor luate de plenul CJ Maramureş) și câteva concursuri ratate voit, în sfârșit soția adjunctului Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș a acceptat propunerea Îngerului și s-a prezentat la concursul oraganizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP), câștigând cu brio, evident, nicio emoție, nicio surpriză, spuneam. Informația a fost făcută public de fratele secretarului interimar, respectiv de Gelu Dragoș – să păstrăm fair-play-ul și să dăm Cezarului ce i se cuvine.

 

Aurica Todoran va prelua funcția pe care o ocupa cu titlu interimar (din aprilie 2015, de la pensionarea forțată a lui Dumitru Dumuța) Ioan Dragoș, directorul executiv al Direcţiei Juridice şi Administraţie Publică din CJ.

 

Casc.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

6 COMENTARII

  1. Secretarul judetului Maramures doamna Aurica Todoran se dovedeste o persoana cerebrala, echilibrata si are si simtul raspunderii! Asadar, carcotasii sa mai taca! Cainii latra….

  2. Se dovedeste domnule Vischi faptul ca doamna Valentina Todoran este ascultatoare si ajutata, cu sfaturi, de eminentul jurist Ioan Dragos, se descurca foarte bine in functia de secretar al judetului. Sa recunoastem, o functie ingrata, mai ales cand conducerea CJMM…e asa cum este!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here