NICIO EMOȚIE – Într-un simulacru democratic, PMP Sighetu Marmației și-a ales președintele: pe singurul candidat

0
482

ALEGERI. Organizația PMP Sighetu Marmației și-a ales Biroul de conducere, implicit președintele, debarasându-se de interimat. Mișcarea e obligatorie, impusă de statut care prevede ca la Congresul de Alegeri pentru conducerea filialei județene electorii să fie la rândul lor aleși în birourile locale. Până acum, conducerea filialei sighetene a fost deținută cu titlu interimar de Gheorghe Grad (56 de ani), director la o firmă privată din municipiul de peste Deal.

 

Nicio emoție, practic la finalul acestei săptămâni, la Sighetu Marmației a avut un simulacru de democrație, Grad fiind singurul candidat pentru funcția de președinte al filialei, după strategia comuniștilor, pentru a nu exista surprize în privința rezultatului stabilit anticipat de capii partidului.

 

La nivel județean, evenimentul intern a fost prezentat ca pe o mare realizare, comunicatul public acreditând fals ideea că Grad – care între timp a fost recompensat de conducerea județeană și cu funcția de consilier județean, după retragerea președintelui PMP Maramureș, Lucian Morar, din forul administrativ județean – ar fi fost… reales. În fapt, a fost doar ales (era și dificil să fie altfel, el fiind unicul candidat), el devenind pentru prima oară președinte ales al filialei.

 

La simulacrul exercițiului democratic au fost prezentați ca special guest star Întâi Protectorul lui Grad, președintele Lucian Morar, George Moldovan (vicepresedintele Consiliului Județean, după retragerea lui Morar din funcție), senatorul Iustin Talpoș, deputatul Adrian Todoran, consilierul județean Cornel Varga și secretarul general al filialei județene Dorin Cozma.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here