NAȚIONALĂ – Bucur și Țiglă (Știința Baia Mare), la Campionatul European de rugby în 7

0
353

CONVOCARE. Doi jucători ai vicecampioanei României, CSM Știința Baia Mare, Alexandru Bucur (24 de ani, centru) și Alexandru Țiglă (25 de ani, mijlocaș la grămadă), au fost selecționați în echipa națională de rugby în 7, care va fi prezentă în perioada 8-10 iunie, la Zagreb (Croația), la Campionatul European Men 7`s Trophy – plecarea spre Croația are loc joi, 7 iunie. Cei mai mulți jucători, patru – practic, o treime din lot -, au fost convocați de la Timișoara Saracens.

 

Alexandru Bucur
Alexandru Țiglă

 

Lotul României (16 jucători sub comanda tehnicienilor Danie De Villiers și William Moala) face parte din grupa B, urmând să joace cu Lituania, Cipru, Ungaria – primul meci al României va fi contra Ungariei, iar apoi va întâlni Cipru și, în ultimul meci din grupă, Lituania. Din grupa A fac parte Belgia, Croația, Israel și Bulgaria, iar din grupa C, Luxemburg, Ucraina, Danemarca și Letonia.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here