MOȚIUNE – Ionel Bogdan, președinte PNL: „Obiectivul guvernării este de a asigura protecția lui Dragnea în fața legii, interesele românilor sunt ignorate. PNL depune moțiune de cenzură!”

0
283
Conducerea PNL Maramureș (de la stânga): Ionel Bogdan, Daniela Onița-Ivașcu și Felician Cerneștean

REACȚIE. Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, a atras atenția, astăzi, 8 iunie, aupra calamităților care au avut loc în județ și care sunt ignorate de autoritățile locale social-democrate, ocupate cu organizarea mitingului PSD. „Oarța de Sus a fost măturată de inundații masive, pagubele produse fiind extrem de mari. Curțile și grădinile cetățenilor au fost distruse de șuvoaiele masive de apă, dar autoritățile nu au luat nicio măsură. Nu au anunțat nimic, lăsându-i pe cetățenii de Oarța de Sus să se descurce fiecare cum poate. Rolul instituțiilor publice, al autorităților județene este acela de a-i ajuta pe cetățeni tocmai în acest gen de situații, când oamenii se confruntă cu probleme și au nevoie de sprijin”, a spus Bogdan, care a acuzat conducerea județului că „e ocupată cu trimiterea oamenilor la mitingul organizat de PSD la București”.

 

Liberalii maramurteșeni au atras atenția și asupra abuzului făcut de liderii PSD din județ, care „îi forțează pe profesori, învățători și alți angajați din sistemul de educație să meargă la mitingul de sâmbătă de la București”, amenințându-i cu pierderea locului de muncă. “Este o situație de neacceptat și le cerem tuturor maramureșenilor să nu accepte șantajul, să facă publice presiunile, pentru că acceptarea acestor practici este dăunătoare pentru demnitatea lor și pentru democrație. De asemenea, le cerem autorităților județene să înceteze cu aceste practici de tristă amintire. Oamenii nu și-au dat viața, în urmă cu aproape 30 de ani, ca astăzi să ne întoarcem la aceleași practici, în care oamenii sunt încolonați pentru a-l aclama pe liderul suprem. Liviu Dragnea este doar un condamnat penal care încearcă să acapareze toată puterea în stat și nimeni nu trebuie să-l aplaude pentru acest lucru. Mai ales cu forța”, a subliniat președintele liberalilor.

 

Vorbind de acapararea puterii, Bogdan a avertizat asupra adoptării de majoritatea PSD-ALDE a legii privind înființarea Fondului Suveran, fond-mamut care va gestiona discreționar acțiunile deținute de stat la cele mai profitabile companii românești: “Pe termen lung vom plăti cu toții această nesăbuință, economia va fi supraîndatorată, iar investitorii se vor îndepărta tot mai mult de o țară incapabilă să dezvolte o strategie coerentă la nivel economic”.

 

Acestea sunt o parte din motivele care au determinat PNL să ia decizia depunerii unei moțiuni de cenzură în această sesiune parlamentară, liberalii considerând că actul de guvernare a fost viciat pentru că principalul obiectiv este de a asigura protecția lui Liviu Dragnea în fața legii, interesele românilor fiind ignorate.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here