MEGA JACKPOT – Unui maramureşean i-a fost validat astăzi un câştig fabulos: 212.000 de lei

0
688

CÂŞTIG. În acest moment, una din sucursalele din Baia Mare a Stanleybet a validat câştigul fabulos obţinut de un maramureşean: 212.179,86 de lei. Câştigul a fost obţinut la agenţia din Bulevardul Unirii nr. 14 (Baia Mare), în 14 ianuarie şi astăzi a fost validat câştigul. Acesta este cel de-al 67-lea premiu MegaJackpot oferit de firma de jocuri de noroc şi pariuri.

 

Conform regulamentului, pentru a putea câştiga premiul Mega Jackpot, jucatorul trebuie să utilizeze unul dintre aparatele de tip slot-machine conectate la sistemul Westgate Mega Jackpot, premiul putând fi câştigat în timpul celor două speciale: King Kong Cash Bonus sau Mystery Kong Bonus.

 

Mega Jackpot este un sistem de jackpot progresiv în reţea, bazat pe tema filmului de aventuri „King Kong”. Fiecare aparat oferă trei nivele de câştig individual (Minor, Major şi Grand) şi un premiu Mega Jackpot (Kong).

 

Aparatul de tip slot-machine a fost inventat în anul 1887 de Charles Fey, un mecanic auto din San Francisco.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here