MARAMUREȘ SHOW – Sute de motocicliști din țară și străinătate, paradă moto în Sighetu Marmației

0
1268

EVENIMENT. Sute de motocicliști din țară și din străinătate se vor reuni în municipiul maramureșean Sighetu Marmației în cadrul Maramureș Auto Moto Show, un eveniment organizat în 28 aprilie, sâmbătă, de cluburile locale Border Riders Sighetu Marmației, Nord 6 Riders și Rock N’Road Friends Club, ambele din Baia Mare.

 

Motivația evenimentului, așa cum a fost descrisă de organizatori, este generată de dorința participanților de “a-și redobândi tehnicile de condus motocicleta, în cadrul unui instructaj moto”, instructorii fiind din Debrecen (Ungaria). După instructaj, care va avea loc în Piața 1 Decembrie (vizavi de magazinul Lidl), începând de la ora 12.30, are loc o paradă moto (ora de începere prognozată fiind 15.30).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here