MARAMUREŞ – Precipitaţii şi temperaturi ce pot scădea sub 0 grade Celsius, în cea mai recentă prognoză meteorologică

0
158
foto: zigzagprinromania.com

METEO. Prognoza meteorologică valabilă în Maramureş pentru următoarele două săptămâni indică, în prima parte a perioadei, o scădere a temperaturii cu minime termice care pot scădea sub 0 grade Celsius. Specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) au comunicat că vremea va fi oscilantă pe durata următoarelor două săptămâni, doar în cea de-a doua parte a perioadei valorile termice încadrându-se în normele climatologice normale perioadei 17- 30 aprilie.

 

În Maramureş se întoarce vremea rece în prima săptămână, în perioada 19-22 aprilie fiind prognozată o vreme deosebit de rece, îndeosebi în dimineţile din 21 şi 22 aprilie când temperaturile vor avea valori sub limita de îngheţ. În prima perioadă a prognozei, temperaturile maxime se vor încadra, în medie, între 6 şi 13 grade Celsius, iar cele minime între -4 și 2 grade Celsius.

 

În cea de-a doua săptămână, în Maramureş regimul termic se va apropia de cel climatologic normal pentru sfârşitul lunii aprilie, temperatura aerului marcând o creştere, apoi fiind relativ staţionară. Media maximelor se va situa între 10-18 grade Celsius, iar media minimelor termice între -3 şi 2 grade Celsius.

 

De asemenea, meteorologii ANM semnalează condiţii de precipitații în cea mai mare parte a timpului, mai intense în 18, 19, 27 şi 28 aprilie.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here