MARAMUREȘ – Mesajul de 1 Decembrie al președintelui PNȚCD Maramureș, Ioan Doru Dăncuș

0
259

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! La 1 Decembrie 1918, când marele nostru înaintaș Iuliu Maniu, unul dintre principalii făuritori ai României Mari, cerea în Marea Adunare de la Alba Iulia „încorporarea fără întârziere şi pe veci într-un singur stat al tuturor românilor”, ne-a lăsat obligația de a crede în singura noastră forţă: unitatea.

 

Astăzi, cu doar un an înaintea Centenarului Marii Uniri, prin celebrarea Zilei Naționale, ne îndeplinim datoria solemnă față de înaintașii noștri de a le cinsti memoria și de a garanta că visul pentru care ei au luptat va dăinui pentru generații întregi de acum înainte.

 

Să rămânem uniți și să păstrăm țara asta frumoasă pe care o iubim până dincolo de ființele noastre.

 

La mulți ani, români!

La mulți ani, România!

 

PNȚCD Maramureș,

Președinte Ioan Doru Dăncuș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here