MARAMUREȘ – Mesajul de 1 Decembrie al consilierului județean Nicolae Mișulec

0
225

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! Continuatori ai străbunilor care au înfăptuit Unirea cea Mare la 1 Decembrie 1918, lăsându-ne o Românie unită, avem datoria sfântă să urmăm crezul acelor eroi și să facem tot ce depinde de fiecare dintre noi pentru Țară. Sunt mândru să fiu cetățean român de etnie ucraineană și sunt fericit că m-am născut pe aceste meleaguri minunate, cu oameni harnici și curajoși care nu au plecat capul nicicând. Să ne mândrim că suntem români și să nu uităm că pentru privilegiul de a trăi în această țară minunată și binecuvântată de Dumnezeu, străbunii noștri au dat jertfa supremă.

 

De Ziua Națională a României le doresc tuturor maramureșenilor, tuturor românilor – indiferent unde se află – La mulți ani!

 

La mulți ani, România!

 

Consilier județean PNȚCD Maramureș

Nicolae Mișulec



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here