MARAMUREȘ – Jandarmii Postului Montan din Cavnic, locul II la Cupa „Jandarmeria montană la înălţime”

0
439

JANDARMERIA. Echipa Postului Montan de Jandarmi Cavnic (formată din trei jandarmi montani maramureşeni) a obţinut locul II la Competiţia „Jandarmeria montană la înălţime”- ediţia a IV-a, eveniment la care au participat echipe din opt județe și care a avut loc în poligoanele alpine de la Sinaia. Pe locul I s-a clasat Jandarmeria Brașov, iar pe poziția a treia a podiumului, Jandarmeria Dâmbovița.

 

Competiția se derulează după regulamentul probelor eliminatorii, acestea constând în tehnici folosite în salvarea montană pe timp de vară, precum escaladă şi coborâre în rapel, deplasare în teren variat pentru căutarea cu ajutorul GPS-ului a unei persoane aflate în dificultate şi verificarea cunoştinţelor de bază în tehnica de prim-ajutor.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here