MARAMUREȘ – Deputatul Adrian Todoran vă urează un Crăciun Binecuvântat!

0
161

SĂRBĂTOARE. Dragi maramureşeni,

 

Mă gândesc la voi ca la nişte oameni pe care îi port în suflet, plini de bunătate şi credinţă. Oameni care preţuiesc valorile şi au respect faţă de tradiţie. Vă stimez de fiecare dată când văd grija pe care o arătaţi pentru păstrarea obiceiurilor ce dăinuiesc peste veacuri.

 

De Crăciun, Maramureşul îmbracă straie de sărbătoare, aşteptând colindătorii care aduc vestea bună a naşterii Domnului. Casele sunt pline de lumină, iar sufletele noastre se umplu de bucurie.

 

Sărbătoarea venirii Fiului lui Dumnezeu pe pământ să ne facă mai buni şi mai iubitori de semeni! Tuturor vă doresc Sărbători Frumoase, oriunde vă aflaţi!

 

Crăciun Binecuvântat!

 

Deputat PMP

Adrian TODORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here