MARAMUREŞ AIR SHOW – Trei MiG 21 LanceR ale Forţelor Aeriene Române vor survola Baia Mare

0
3198
MiG-21 LanceR (foto: Bogdan Pop)
foto: Liviu Dnistran

EXCLUSIV. Trei avioane de vânătoare MiG LanceR, care vor decola de la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” din Câmpia Turzii, vor survola Aeroportul Internaţional Maramureş în ziua de sâmbătă, 20 mai, cu ocazia evenimentului „Maramureş Air Show 2017”, pentru a-i saluta pe participanţii la cel mai important miting aviatic organizat în judeţ.

 

Survolarea va avea loc în jurul orei 17, înaintea spectacolului muzical oferit în încheierea evenimentului, cele trei avioane ale Flotilei 71 Aeriană – Escadrila de Aviaţie Vânătoare urmând să survoleze municipiul reşedinţă al Maramureşului timp de aproximativ 8 minute.

 

Denumirea MiG vine de la Mikoian-Gurevici, constructorii sovietici ai acestui avion de vânătoare din generaţia a treia. Avioanele de variantă LanceR C au evoluat din variantele clasice ale supersonicului MiG-21.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here