LOT – Doi sportivi de la CSȘ 2 Baia Mare, selecționați în naționala de rugby Under 20 a României

0
197

RUGBY. Talonerul Darius Plăcintar și centrul Claudiu Grad de la CSȘ 2 Baia Mare au fost selecționat în lotul lărgit (32 de jucători) de rugby Under 20 al României, naționala reunindu-se în ultimul stagiu de pregătire al anului, care se desfășoară la Izvorani și care va dura până pe 10 decembrie. Plăcintar și Grad au fost prezenți și la stagiul de pregătire de la Snagov, de la începutul lunii octombrie, alături de alți doi colegi (aripa Petrică Mihalache și mijlocașul la grămadă Vlad Bocăneț).

 

Staff-ul naționalei urmărește testarea potențialului echipei în vederea formării unui nucleu competitiv pentru Campionatul European dedicat acestei grupe de vârstă, care va avea loc în perioada martie-aprilie 2018.

 

În acest stagiu de pregătire, România U20 va susține un meci test cu liderul Diviziei Naționale de Seniori, CS Tomitanii Constanța, pe 6 decembrie, ora 14, pe stadionul ”Mihail Naca” din Constanța.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here