LIDER – O firmă din Baia Mare, lideră în topul naţional al exportatorilor cu capital privat românesc

1
4692

PERFORMANŢĂ. În clasamentul naţional al exportatorilor pe anul 2016, prima prezenţă a unei firme cu capital privat românesc este consemnată pe locul 54 şi aparţine unei societăţi din Baia Mare. Aşadar, şi în economia anului trecut, producătorul de mobilă Aramis Invest este lider în topul naţional al exportatorilor privaţi cu capital românesc.

 

Compania controlată de Vladimir Iacob şi Marius Şelescu este în ascensiune şi în privinţa exporturilor, în clasamentul anului 2015 ocupând poziţia 56 în clasamentul exportatorilor din România, o ţară în care în primii 100 de mari exportatori se regăsesc doar patru firme private cu capital autohton (Aramis Baia Mare, Romcab Târgu-Mureş, Gersim Impex Bucureşti şi Compa Sibiu), topul fiind dominat de companii multinaţionale, în vârf aflându-se Automobile Dacia, Honeywell (companie americană cu diverse implicări în industria aerospaţială şi a apărării) şi Rompetrol Rafinare.

 

Aramis Invest Baia Mare este şi cel mai mare producător şi exportator român de mobilă şi se menţine pentru al treilea an consecutiv lider în clasamentul naţional al exportatorilor cu capital privat românesc, dobândind această poziţie în 2014, când a depăşit Interagro SA Bucureşti, concernul magnatului Ioan Niculae din industria chimică.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Maramures, judetul contradictiilor. Ii felicit pe cei de acolo, nu doar pe detinatorii firmei ci si pe cei care fac posibila dezvoltarea acesteia. O picatura din vastul ocean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here