LEGE – Deputatul Marius Sorin Bota anunță că radarele ascunse vor fi interzise prin lege

0
237

LEGISLAȚIE. Conform unui proiect legislativ – care urmează să intre la votul final în Camera Deputaților în această lună și care a fost semnat de mai mulți deputați – va interzice utilizarea radarelor pe mașini neinscripționate și plasate în locuri ascunse.

 

Sorin Bota

Deputatul Marius Sorin Bota, vicepreședinte în Comisia pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaților, susține că noua lege are drept scop prevenția în traficul rutier prin reducerea vitezei în zonele cu risc ridicat de accidente.

 

Practic, conform noii legi, radarele fixe vor trebui presemnalizate, iar radarele montate pe mașini neinscripționate sau plasate în locuri puțin vizibile vor fi interzise.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here