JOC DE CULISE – Cine l-a trădat pe Cherecheș? Cristian Niculescu-Țâgârlaș, noul viceprimar al Băii Mari cu ajutorul unor membri ai Coaliției

0
362
Cristian Niculescu-Țâgârlaș

VOT SECRET. În ședința de Consiliu Local de astăzi, 31 ianuarie, liberalul Cristian Niculescu-Țâgârlaș a fost ales viceprimar al orașului Baia Mare, devansându-l la vot (10-9, un vot nul) pe candidatul Coaliției pentru Baia Mare, Ștefan Pop.

 

Surse 2mnews implicate în luarea deciziei de astăzi au declarat că cel puțin trei membri ai Coaliției au trădat. Doi membri PSD, a căror identitate o vom păstra sub anonimat, au declarat că au votat unul – cu Ștefan Pop, propunerea Coaliției, iar celălalt și-a anulat votul. (Surse social-democrate au subliniat faptul că, în cazul acestui vot, conducerea partidului le-a oferit libertate totală, adică i-a lăsat să voteze cum cred ei că e mai bine pentru oraș). Aceste informații au fost confirmate pentru 2mnews din mai multe surse.

 

Mâine, 1 februarie, într-o conferință de presă desfășurată în prezența lui Cătălin Cherecheș, președintele acestei formațiuni, Coaliția pentru Baia Mare își va face cunoscut punctul de vedere cu privire la cele mai recente evenimente din viața politico-administrativă a orașului.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here