ÎNVIEREA DOMNULUI – Sfânta Lumină luată de pe Sfântul Mormânt din Ierusalim va ajunge sâmbătă în Baia Mare

0
389

PAȘTE. Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului a comunicat că și în acest an, pentru a noua oară consecutiv, Sânta Lumină luată de pe Sfântul Mormânt din Ierusalim va ajunge în Eparhia Maramureșului și Sătmarului. Pentru că Aeroportul Maramureș este încă nefuncțional, o delegație eparhială va aduce Lumina sâmbătă, 7 aprilie 2018, în jurul orei 21.30 în Cluj-Napoca, iar în jurul orei 22.15 va ajunge pe Aeroportul Satu Mare – demersul a fost susținut de inginer Mircea Lețiu, fost membru în Adunarea Eparhială a Maramureșului și Sătmarului.

 

Protopopii, preoții și monarhii eparhiei (dar, ca și în anii anteriori, și delegați din Slovacia, Ungaria, Austria etc.) vor primi Sfânta Lumină pe Aeroportul Satu Mare pentru a o oferi credincioșilor ce vor participa la Slujba Învierii sărvârșită în locașurile de cult din eparhie. Sfânta Lumină va ajunge la Catedrala Episcopală Sfânta Treime din Baia Mare în jurul orei 23.30.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here