INVESTIȚIE – Sistemul de apă din Dragomirești – despre care nimeni nu mai știe dacă e oraș sau comună – va fi prelungit printr-un proiect de 3,5 milioane de lei

0
269
Comuna Dragomirești (sursa foto: sighet 247.ro)

DEZVOLTARE. Depusă pe vremea când comuna Dragomirești era oraș (UAT-ul trecând referendemul de revenire la stadiul administrativ de comună), cererea de finanțare a proiectului de suplimentare a sursei de alimentare cu apă și de extindere a rețelei de alimentare a fost aprobată, iar contractul de finanțare a fost semnat. Banii (3.547.032 lei) vor veni din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și au fost alocați prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

 

Comuna Dragomirești a depus o solicitare de finanțare și a extinderii rețelei de canalizare, în cuantum total de 9,2 milioane de lei, care deocamdată a rămas nesoluționată.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here