INVESTIȚIE – Sistemul de alimentare cu energie electrică al Băii Mari a fost modernizat printr-o investiție de peste 2 milioane de euro

0
301

ENERGIE ELECTRICĂ. Printr-o investiție de aproape 10 milioane de lei, Transelectrica a finalizat modernizarea stației de transformare Tihău – aceasta asigură alimentarea din Sistemul Electroenergetic Național (SEN) a consumatorilor din zonele Baia Mare, Satu Mare și Sălaj și avea o dimensionare limitată a rețelei de transport.

 

Lucrările de modernizare s-au derulat începând din anul 2014 și au însumat peste 2,1 milioane de euro, ducând la îmbunătățirea fiabilității, costurilor de exploatare și întreținere și reducerea timpului de eliminare a defectelor.

 

Proiectul a modernizat sistemul comandă control protecții (lucrările fiind executate de Grupul industrial portughez EFACEC), precum și circuitele primare (în acest caz, lucrările fiind executate de asocierea Siemens-Energobit).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ