INVESTIŢIE – Proiect de peste 700.000 de euro pentru o creşă cu 60 de locuri în Tăuţii Măgherăuş

0
372

PROIECT. O creşă cu o capacitate de 60 de locuri urmează să se edifice în orăşelul Tăuţii Măgherăuş, Consiliul Local aprobând deja indicatorii tehnico-economici pentru acest obiectiv de investiţii stabilit de proiectant (firma Consard Proiectare) la suma totală de aproape 3,2 milioane de lei.

 

Conform devizului, partea de construcţii şi montaj se ridică la aproape 2 milioane de lei, restul sumei fiind necesarp pentru obţinerea şi amenajarea terenului (aproximativ 75.000 de lei), asigurarea  utilităţiilor necesare (68.000 lei), proiectare şi asistenţă tehnică (200.000 de lei). Durata de execuţie a proiectului este estimată la un an, iar administraţia publică locală vrea să obţină o parte semnificativă a finanţării din bugetul de stat.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here