INVESTIŢIE – În Coaş, aproape 200.000 de euro pentru reabilitarea căminului cultural

0
609
Coaș, sursa foto: infomm.ro

PROIECTE. În 2017, administraţia locală a comunei Coaş are ca principal obiectiv în portofoliul de proiecte aflate în derulare avansarea lucrărilor la infrastructura de utilităţi. Proiectul cuprinde reţeaua de canalizare şi o staţie de epurare a apelor uzate.

 

Sabin Raț, primarul comunei Coaș

„Suntem în lucru cu canalizarea. Sunt 9 kilometri în proiect, din care sunt realizaţi 5 kilometri, termenul de finalizare a lucrării fiind anul viitor, deci în 2018 se va termina”, a precizat primarul Sabin Raţ.

 

Un alt obiectiv important în planul de investiţii pentru acest an este, în optica autorităţii publice din Coaş, reabilitarea părţii vechi a căminului cultural din satul Coaş.

 

„Finanţarea la modernizarea palierului vechi al Căminului Cultural din Coaş va intra începând din acest an. Valoarea investiţiei este de aproximativ 198.000 de euro”, a mai declarat Raţ, primarul comunei Coaş.

 

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here