INVESTIȚIE – Bazinul Olimpic din Baia Mare se redeschide în 5 octombrie după ce au fost reparate sistemele de încălzire şi filtrare a apei

0
622

INTERVENȚII. Cu o finanțare de 500.000 de lei din bugetul Ministerului Tineretului şi Sporturilor au fost reparate sistemele de încălzire şi de filtrare a apei la bazinul de înot „Gheorghe Demeca” din Baia Mare, lucrările fiind finalizate. Bazinul Olimpic din Baia Mare se va redeschide în 5 octombrie 2018, conform declarației lui Cosmin Butuza, secretar de stat în cadrul Ministerului.

 

Sistemul de filtrare a apei din bazinul băimarean a fost montat în urmă cu 35 de ani, în 1983, și nu s-a intervenit asupra sa de la darea în folosință. Tot Ministerul Tineretului şi Sporturilor va suporta și investițiile în achiziția și montajul blockstarturilor şi a unei tabele electronică de ultimă generaţie, precum și modernizarea instalaţiei de iluminat de la Bazinul Olimpic – acesta a fost închis în 23 iulie 2018, pentru efectuarea reparațiilor.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ