INVESTIGAŢIE – Cum a reuşit un grup organizat, format din „politicieni, bogaţi şi oameni care împart dreptatea”, să îi ia casa unei familii simple de maramureşeni

0
252

PROMO. Din ciclul „Să nu uiţi, Darie”: mâine dimineaţă, o nouă investigaţie marca 2mnews despre strategia prin care un grup organizat, format din „politicieni, bogaţi şi oameni care împart dreptatea”, a reuşit să îi ia casa unei familii simple de maramureşeni şi să-l împroprietărească pe unul dintre ei.

 

O poveste dramatică, documentată timp de 2 ani de Grupul de investigaţie 2mnews, o poveste reală care s-a soldat cu moartea de inimă rea a unui pensionar chinuit de neputinţa de a-şi face dreptate şi chivernisirea unui personaj care ulterior a ajuns în fruntea administraţiei judeţului Maramureş.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ