ÎNVĂŢĂMÂNT – Elevii și preșcolarii intră în vacanță pentru o săptămână

0
130

CALENDAR. Vineri, 3 februarie, după terminarea cursurilor, elevii și preșcolarii intră în vacanță pentru o săptămână. Conform calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale, cursurile vor reîncepe luni, 13 februarie.

 

Aceasta este penultima vacanţă înainte de „vacanţa mare” (vacanța de vară va fi pe parcursul perioadei 17 iunie – 10 septembrie). Între vacanţa de la început de februarie şi vacanţa de vară mai este programată vacanța de primăvară, programată între 19 și 30 aprilie. Această vacanţă, însă, va începe mai repede decât prevede calendarul aprobat de Minister, mai exact din 14 aprilie după finalizarea cursurilor, ţinând cont de faptul că 17 aprilie, a doua zi de Paști, este zi nelucrătoare, iar pe 18 aprilie, conform contractului colectiv de muncă, dascălii au liber.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here