FLAGRANT – Medicul Marian Mitre de la Casa de Pensii Maramureș, reținut pentru luare de mită, în urma unui flagrant al Direcției Generale Anticorupție

0
5093

MITĂ. Medicul Marian Mitre, unul dintre cei trei medici specialiști în Expertiză Medicală Procurorii de la Casa Județeană de Pensii Maramureș, a fost reținut astăzi, 9 august 2017, de ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Maramureș, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea mită.

 

Medicul Mitre deservea și biroul de expertiză medicală din Sighetu Marmației, după ce, din lipsă de personal, postul de medic de la cabinetul de expertiză medicală din Vișeu de Sus a fost desființat, iar la cabinetul din Sighetu Marmației nu a fost găsit un medic specialist.

 

Procurorul de caz și polițiștii DGA au percheziționat atât cabinetul din Baia Mare (unde au găsit o sumă de aproximativ 2.000 de lei și diverse produse oferite de pacienți care solicitau rezolvări ale dosarelor de pensionare medicală), cât și pe cel din Sighetu Marmației, unde este vizată și asistenta lui Mitre, Floarea Mestic.

 

Medicul Mitre a fost reținut pentru 24 de ore, după care procurorul de caz va decide dacă va solicita  instanței emiterea mandatului de arestare pentru 30 de zile. În dosar există deja declarații și probe care îl incriminează pe medicul angajat al Casei Județene de Pensii Maramureș.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here