INTEGRITATE – Fostul deputat maramureșean Doru Leșe, avere nejustificată: surplus de peste 100.000 de euro în timpul mandatului de parlamentar

1
910
Doru Brașoan Leșe

CONTROL. Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 470.476 lei (echivalentul a 111.675 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către Doru Brașoan Leșe în perioada exercitării mandatului de parlamentar (2008-2012).

 

În consecință, după evaluarea cazului și luarea la cunoștință a punctului de vedere a fostului parlamentar, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Cluj în vederea începerii acțiunii de control.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here