INOPINAT DE ZIUA TA – Conducerea Primăriei Baia Mare susține că instituția are și șefi sabotori și abuzivi și că va aplica restructurări

0
657
Consiliul Local Baia Mare în ședință

CONTROL. Verificarea prezenței angajaților din Primăria Baia Mare și din restul structurilor componente ale autorității locale (Serviciul Public de Asistență Socială, Serviciul Public Ambient Urban, Clubul Sportiv Minaur Baia Mare, Poliția Locală), acțiune dispusă în 5 februarie de executivul instituției publice, a fost sabotată de „unii angajați contractuali în funcții de conducere” care ar fi avut și „un comportament abuziv” împotriva celor desemnate de executiv să efectueze „controlul inopinat”.

 

Adică, unii șefi au fost sabotori și abuzatori, reclamă șefi respectivilor șefi. Acțiunea, ziceam, inopinată și va rămâne așa și-n veac de veci, deși a fost anunțată (cu același caracter – inopinat -) ca fiind săptămânală – practic, după această lămurire, caracterul controlului la prezență/pontaj a rămas doar „un pic inopinat”, știut deja că verificarea va fi periodică.

 

Booon, i-au controlat dacă-s la serviciu, nu și dacă freacă menta (ceea ce ar fi fost mai util pentru contribuabili), motivația fiind „mărirea substanțială a lefurilor angajaților din administrația publică locală” care ar trebui să conducă și spre calitatea muncii prestate de aceștia, susține „executivul” instituției într-un soi de comunicat public. Laser, frate! Concluzia: săptămâna viitoare, primarul Cătălin Cherecheș va prezenta în Consiliul Local o restructurare a serviciilor și structurilor din Primăria Băii Mari.

 

Pentru că de abia s-au finalizat efectuarea unei serii semnificative de angajări în instituție, alte concursuri de ocupare a unor posturi în instituții din subordinea Primăriei fiind deja programate, vorba contribuabilului Bulă, urmărim desfășurarea evenimentelor cu sublim interes și profundă preocupare.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here