INIȚIATIVĂ – Concurs de desene pentru copiii din Maramureș, de Ziua Poliției Române

0
670

CONCURS. Cu ocazia unui moment aniversar, Ziua Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Maramureş, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, organizează pentru elevii claselor 0-IV concursuri de desene și de felicitări cu tema „La mulți ani, Poliția Română!”.

 

Cei mici sunt invitați să dea frâu liber creativităţii şi să ilustreze gânduri sau urări pentru Poliţie la ceas aniversar, modul în care percep ei instituţia Poliţiei şi rolul poliţistului sau cum ar trebui să fie lumea din jurul lor pentru ca ei să se simtă în siguranţă.

 

Fiecare copil poate participa la concurs cu maxim două lucrări (câte una la fiecare secţiune). Desenele pot fi realizate în acuarele/tempera/creion pe coală de desen de dimensiune A4 (bloc mic de desen). Pe fiecare lucrare trebuie să apară vizibil: numele, prenumele elevului, şcoala, clasa, numele şi numărul de telefon al cadrului didactic.

 

Lucrările pot fi trimise prin poştă sau pot fi depuse la sediul IPJ Maramureş (Baia Mare, str. 22 Decembrie nr. 37), până în 16 martie 2018. La aprecierea lucrărilor se vor avea în vedere: respectarea temei de concurs, originalitatea şi claritatea mesajului. Premierea câştigătorilor va avea loc în săptămâna 16-23 martie, câştigătorii urmând a fi anunţaţi telefonic.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here