IARNĂ – Cea mai scăzută temperatură înregistrată în Maramureș: -10 grade Celsius în Sighetu Marmației și Ocna Șugatag, zăpadă în Pasul Prislop

0
596

VREMEA. Iarnă în Maramureș. În noaptea trecută, termometrele au înregistrat cele mai scăzute temperaturi în Sighetu Marmației și Ocna Șugatag, -10 grade Celsius (în Târgu Lăpuș s-au înregistrat -9 grade Celsius). Și astăzi vremea rămâne rece în Maramureș, geroasă pe parcursul dimineții și nopții.

 

În zona montană înaltă a nins slab, însă drumarii au informat că sectoarele de drumuri naționale sunt curate și uscate, excepție făcând o porțiune de 20 de kilometri de pe DN 18, pe Pasul Prislop, între kilometri 160 și 180 fiind depus un strat de zăpadă frământată de 1 centimetru.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here