HANDBAL – Fetele de la Minaur câștigă la scor și returul cu ACS Crișul Chișineu-Criș

0
415
Ștefania Bălăceanu - CS Minaur Baia Mare, în timpul partidei de ieri (credit foto: Paul Ursachi, upfoto.ro)

ÎNCĂ O VICTORIE. Echipa de handbal feminin a CS Minaur s-a impus fără probleme ieri în fața ultimei clasate, ACS Crișul Chișineu-Criș, partida din cadrul etapei a 20-a a Diviziei A, încheindu-se cu scorul de 54-27 (24-12) pentru formația noastră.

 

La fiecare gol marcat de arădence, două goluri înscrise de fetele noastre, aceasta a fost norma dictată de băimărence în partida de aseară, una care nu avea cum să le pună prea mari probleme, în condițiile în care întâlneau echipa de pe ultimul loc, cea pe care și în meciul tur o învinseseră la o diferență record: 52-22.

 

În aceste condiții, până la urmă, întâlnirea s-a dovedit a fi un bun prilej pentru antrenoarele Simona Maior-Pașca și Ioana Marta să testeze noi formule de joc, pe teren intrând toate jucătoarele aflate pe foaia de joc:

 

CS Minaur: Claudia Cetățeanu, Andreea Nastasă – Andreea Tecar (11 goluri), Alexandra Pricop (6), Iulia Bledea (6), Bianca Zegrean (6), Ștefania Bălăceanu (5), Jenica Rudics (5), Daiana Gaiu (4), Raluca Mihai (3), Oana Bidașcu (3), Maryana Mykytei (2), Cristina Andrița (2), Andriyana Naumenko (1).

 

Partida desfășurată în Sala Polivalentă din Arad a fost arbitrată de cuplul Sorin Macarie (Alba) – Nicolae Dan (Hunedoara).

 

CS Minaur se menține pe poziția a doua a clasamentului seriei B a Diviziei A, la 3 puncte de lider (din păcate pentru formația noastră, CSM Slatina a câștigat și ea în această etapă, tot în deplasare, 28-17 (16-8), în derby-ul cu CSU Reșița). Etapa viitoare – 11 aprilie – CS Minaur va primi vizita formației CS Dacia Mioveni.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here