HANDBAL: Echipa care a luat locul HCM Baia Mare în Liga Naţională s-a retras din campionat

0
338

UNA MAI PUȚIN. Conducerea clubului CSM Cetate Deva a anunţat Federația Română de Handbal, la sfârşitul săptămânii trecute, că se retrage din Liga Națională de handbal feminin. De altfel, Cetate Deva ocupa ultimul loc în clasament (cu 10 înfrângeri din 10 meciuri disputate) şi nu s-a mai prezentat la meciul de pe teren propriu cu SCM Craiova.

 

Cetate Deva a acces în Liga Naţională de handbal feminin, după desfiinţarea fostei campioane naţionale, HCM Baia Mare, echipa municipalităţii din Maramureş, club desfiinţat din cauza problemelor financiare. Aceasta este a cea de-a doua echipă, după CSM Ploiești, care se retrage din Liga Națională feminină în acest sezon. FRH a anunţat că rezultatele obţinute în acest campionat de echipa Cetate Deva vor fi anulate.

 

2mnews.ro



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here