HANDBAL – Cu 9 goluri ale băimărenilor din lot, România joacă astăzi pentru trofeul Celor patru națiuni

0
136

TURNEU. România a învins aseară Cehia cu 27-26 (15-14) și s-a calificat în finala „4 Nations Cup 2018”, turneu amical desfășurat la Opole (Polonia), la care mai participă naționalele țării-gazdă și Japonia. Cei doi băimăreni selecționați în lotul național, centri echipei Minaur, Alexandru Csepreghi și Călin Căbuţ, au avut un aport decisiv la victoria României, înscriind împreună 9 goluri, adică o treime din total.

 

De altfel, cu 7 goluri marcate, Csepreghi a fost al doilea marcator al României (după Grigoraș – 8 goluri), tânărul Căbuț înscriind și el de două ori în poarta cehilor. Sâmbătă, 29 decembrie, de la ora 18, România (selecționer Manuel Montoya) va juca pentru trofeu, urmând să întâlnească în finala mare a competiției echipa-gazdă, Polonia, care a dispus greu, după lovituri de departajare, de Japonia (29-28).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here