HANDBAL – CSM Slatina – CS Minaur Baia Mare 26-21 (14-10) – fetele noastre pierd poziția de lider

0
456
CSM Slatina - CS Minaur (credit foto: Paul Ursachi, upfoto.ro)

BLOCAJ LA SEMICERC. Fetele de la Minaur au pierdut ieri, cu 21-26 (la pauză 10-14), partida disputată împotriva celor de la CSM Slatina în cadrul celei de-a 16 etape din Divizia A, seria B la handbal feminin.

 

Înfrângerea consemnează totodată și pierderea poziției virtuale de lider a fetelor noastre (care nu jucaseră în primele două etape din retur) – acum Minaur ocupând poziția a treia în clasament, cu 27 de puncte (cu 6 mai puțin decât liderul Slatina, dar care are un meci mai mult jucat).

 

Meciul a fost unul foarte disputat, poate chiar „prea” disputat, lupta pe cele două semicercuri fiind una extrem de încinsă (arbitrii au dictat 19 eliminări și au acordat două cartonașe roșii: Oana Bidașcu – CS Minaur și Geanina Drăghici – CSM Slatina). În medie, cele două echipe au jucat aproximativ o treime din timpul de joc în inferioritate numerică (20 de minute gazdele, 18 minute băimărencele). S-au dictat 13 aruncări de la 7 metri (7 pentru Slatina, 6 pentru Baia Mare), diferența făcându-se, în parte, și aici – dacă oltencele le-au marcat pe toate, fetele noastre au înscris de numai 4 ori.

 

Pentru CS Minaur au jucat: Claudia Cetățeanu, Andreea Nastasă – Jenica Rudics (5 goluri), Andriyana Naumenko (5), Raluca Mihai (4), Cristina Andrița (4), Andreea Tecar (2), Ștefania Bălăceanu (1), Alexandra Pricop, Bianca Zegrean, Oana Bidașcu, Daiana Gaiu, Iulia Bledea, Mariana Mykytei.

 

În etapa următoare, CS Minaur va întâlni acasă pe CSU Oradea. Partida se va desfășura duminică, 26 februarie, în sala polivalentă „Lascăr Pană”, cu începere de la ora 15.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here