HANDBAL – CS Minaur, o nouă victorie în marșul triumfal spre promovare: 39-26 (21-15) cu Universitatea Craiova

0
251
Robert Nagy (sursa foto: minaur.ro)

ÎI BĂTURĂM ȘI PE OLTENI. Minaur continuă să își domine adversarii din seria B a Diviziei A la handbal masculin, acumulând victorie după victorie în cursa ei spre promovarea în Liga Națională. Ieri, 18 martie, a fost rândul oltenilor de la „U” Craiova să se recunoască înfrânți de băimăreni, scorul final de 39-26 (la pauză 21-15) arătând clar diferența de valoare între cele două echipe (altă dată adversari redutabili în confruntările de pe prima scenă).

 

Raul Fotonea (foto: minaur.ro)

Ne-am pregătit pentru un meci mai greu, dar am jucat bine și nu s-a pus niciodată problema învingătorului. Am simțit mereu că impunem noi ritmul. Felicitări băieților că au rămas concentrați și am trecut cu bine peste o deplasare grea – a declarat antrenorul băimărenilor, Raul Fotonea, la sfârșitul meciului.

 

 

Partida de la Craiova a fost arbitrată de cuplul gorjean Drăgănescu-Eremia. Componența și marcatorii echipei pregătite de Raul Fotonea: Alexandru Bucătaru, Paul Simulescu – Călin Căbuț (7 goluri), Alexandru Sabou (7), Cristi Bodnărescu (5), Tudor Botea (4), Alexandru Farcaș (3), Daniel Mureșan (3), Benjamin Szabo (3). Tudor Marta (2), Robert Nagy (1), Yurii Pop (1), Răzvan Farcaș (1), Bogdan Mihai (1), Alin Câmpan (1), Răzvan Mledenciu.

 

CS Minaur se află pe locul I în clasament, cu 46 de puncte (15 victorii, un rezultat de egalitate), etapa viitoare (24 martie, ora 19) fiind programat derby-ul campionatului, confruntarea din sala „Lascăr Pană” cu CSM Oradea, echipa de pe locul 2 (41 de puncte), învingătoare și ea în etapa de ieri, cu scorul de 42-29 în fața Politehnicii Timișoara.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here