HANDBAL – CS Minaur – AH Minaur 35-20 (16-9) în prima etapă din returul Diviziei A

0
164
Yurii Pop (CS Minaur), plutind la semicerc (credit foto: Paul Ursachi, upfoto.ro)

PRIMUL MECI, PRIMA VICTORIE. Astăzi, de la ora 17, CS Minaur și-a confirmat poziția de lider în clasament, învingând fără drept de apel pe AH Minaur, scor 35-20 (16-9), într-un meci din cadrul celei de-a 14-a etape (prima a returului) a Diviziei A, seria B.

 

Prea multe nu ar fi de spus,- partida nu le-a pus mari probleme celor de la CS Minaur, mai tinerii lor adversari de la Academie trebuind să se recunoască învinși din nou la scor. Per ansamblu, un prim test reușit în condiții de meci oficial, la reluarea unui sezon dificil, dar care – sperăm cu toții – va consfinți revenirea unei echipe de renume din sportul maramureșean pe prima scenă handbalistică a țării.

 

Pentru Minaur urmează sâmbăta viitoare, 25 februarie, o deplasare la Cluj, pentru meciul cu Universitatea – o partidă foarte importantă și care se anunță dificilă, împotriva echipei de pe locul 3 (trebuie spus că „U” Cluj a învins și ea în această etapă, cu 33-28 (17-8), în deplasare, pe Poli Timișoara). În tur, băieții noștri s-au impus categoric, cu 32-20.

 

Tot cu o „Universitatea” și tot sâmbăta viitoare va juca în etapa a 15-a și Academia de Handbal Minaur, care o va înfrunta acasă, în sala „Lascăr Pană”, pe „U” Craiova.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here