HANDBAL – Băimărenii Csepreghi și Căbuţ debutează în turneul internațional „Cupa celor 4 națiuni 2018”

0
234
Alexandru Csepreghi și Călin Căbuț

VERIFICĂRI. Vineri, 28 decembrie 2018, Alexandru Csepreghi și Călin Căbuţ, ambii jucători ai echipei băimărene Minaur convocați la lotul național, debutează în „4 Nations Cup 2018”. La acest turneu amical, care se desfăşoară la Opole (Polonia), participă echipele naționale ale Poloniei, Cehiei, României și Japoniei.

 

În primul meci, care se desfășoară astăzi, de la ora 20.30, România întâlnește Cehia, iar sâmbătă, 29 decembrie, în funcție de rezultatul primului meci, va juca pentru locurile 1-2, sau 3-4, în compania Poloniei sau a Japoniei (echipe care se confruntă în prima fază a turneului).

 

Lotul României (antrenat de selecţionerul spaniol Manuel Montoya) are în componență 17 jucători, 13 dintre aceştia activând la echipe din ţară. Federația Română de Handbal a anunțat că după turneul din Polonia, lotul național rămâne în cantonament, în 3 și 4 ianuarie 2019 fiind programate alte două meciuri de pregătire în compania Slovaciei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here