HANDBAL – Băimăreanca Melinda Geiger, prestație excelentă după un transfer din handbalul francez în cel maghiar

0
330

TRANSFER. Băimăreanca Melinda Geiger s-a transferat din prima ligă franceză în prima ligă maghiară de handbal feminin, la echipa maghiară Siófok KC (antrenor Lars Rasmussen), după ce s-a despărțit pe cale amiabilă de formația din prima liga franceza Brest Bretagne Handball.

 

Geiger a semnat un contract valabil până în vara anului 2019 și a debutat deja în prima ligă din Ungaria, într-o partidă de la finalul anului trecut, pe care Siófok, unde băimăreanca este colegă cu româncele Gabriela Perianu şi Denisa Dedu, a disputat-o în 30 decembrie, împotriva echipei Vac, terminat cu victoria în deplasare a noii echipe a lui Geiger cu scorul 28-27. În acest prim meci, Geiger a marcat 7 goluri.

 

Ieri, sâmbătă, 6 ianuarie 2017, Geiger și-a adus din nou aportul (3 goluri) la victoria echipei sale, în meciul Siófok KC-Alba Fehérvár KC (34-29), unde una dintre cele mai bune jucătoare a fost portarul gazdelor Denisa Dedu. În acest moment, Siófok KC se află pe poziția a patra a clasamentului, fiind devansată de FTC-Rail Cargo Hungaria, Érd și Gyori Audi Eto KC.0

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here