HANDBAL – A cincea victorie consecutivă pentru fetele de la Minaur: 34-22 cu Dacia Mioveni

0
511
Cristina Andrița (CS Minaur Baia Mare), imperială ieri cu Dacia Mioveni (credit foto: Paul Ursachi - upfoto.ro)

HIGH FIVE. CS Minaur Baia Mare a câștigat ieri, fără probleme, scor 34-22 (19-12), partida disputată împotriva Daciei Mioveni din cadrul etapei a 21-a a Diviziei A la handbal feminin, întregind astfel o serie de 5 victorii consecutive în campionat.

 

Practic, băimărencele își consolidează astfel poziția secundă în clasament (liderul, CSM Slatina, a învins și ea în fața celor de la ACS Crișul Chișineu-Criș, cu 38-18 (22-11) și se menține cu 3 puncte în fața echipei noastre), asigurându-și totodată cel puțin prezența la turneul de baraj pentru promovarea în Liga Națională.

 

Partida, desfășurată în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” a fost arbitrată de cuplul mureșean Adrian Nacu – Adrian Rucoi.

 

CS Minaur: Claudia Cetățeanu, Andreea Nastasă – Andreea Tecar (7 goluri), Jenica Rudics (5), Ștefania Bălăceanu (4), Andrița Cristina (4), Raluca Mihai (4), Bianca Zegrean (3), Oana Bidașcu (2), Maryana Mykytei (2), Alexandra Pricop (1), Iulia Bledea (1), Andriyana Naumenko (1), Daiana Gaiu. Antrenoare: Simona Maior-Pașca și Ioana Marta

 

Etapa viitoare, 23 aprilie, CS Minaur se deplasează sub Tâmpa, pentru întâlnirea cu Național Brașov, echipă pe care fetele noastre au învins-o în partida din tur cu 45-29 (22-16).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here