FIRMĂ – Municipalitatea își mai face un SRL: Baia Mare Eco Travel, care va administra resursele turistice al orașului

0
292

DECIZIE. După ce, recent, a decis să-și înființeze o firmă care să gestioneze viitorul și ipoteticul Incubator de Afaceri, municipalitatea recidivează și în această privință, vizând înființarea unui nou sereleu care să administreze resurselor turistice ale Municipiului Baia Mare și să exercite atribuții în domeniul turismului.

 

Noua firmă turistică a urbei administrate de Cătălin Cherecheș se va numi Baia Mare Eco Travel SRL și va avea sediul în Piața Libertății nr. 19 (închiriat de la municipalitate pe 10 ani, cu chiria de 0,50 lei/mp/lună), principalul obiect de activitate fiind „Facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată”. În noua structură de afaceri, municipalitatea va deține 33,33 % din capitalul social, același procent fiind deținut și de ceilalți doi asociați în firmă: Serviciul Public Ambient Urban și Ocolul Silvic Municipal.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here