FINANȚĂRI – GAL Maramureș Vest deschide sesiunea de depunere a proiectelor pentru cooperare

0
151

PROIECTE. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) deschide a șaptea sesiune de depunere a proiectelor din anul 2018, pentru cooperare. Valoarea maximă nerambursabilă pe proiect este de 56.684 de euro.

 

Beneficiarul direct (liderul de proiect) trebuie să se încadreze în următoarele forme de organizare (listă indicativă):persoană fizică autorizată; întreprinderi individuale; întreprinderi familiale; societăţi comerciale; societăţi agricole şi alte forme de asociere în agricultură; asociaţii şi fundaţii; cooperative agricole; societăți cooperative care deservesc interesele membrilor prin investițiile prevăzute în proiect; grupuri de producători care deservesc interesele membrilor prin investițiile prevăzute în proiect sau orice altă formă juridică de asociere, conform legislaţiei naţionale în vigoare; organizații neguvernamentale; consilii locale; unități școlare, sanitare, de agrement şi de alimentaţie publică. Beneficiarii indirecți sunt toți ceilalți membri ai asocierii.

 

Proiectele pot fi depuse zilnic, de luni până vineri, între orele 10-14, în perioada 29 octombrie 2018 – 30 noiembrie 2018, la sediul GALMMV din orașul Tăuţii Măgherăuş, str. 1, nr. 194, camera 15 (în incinta Primăriei Tăuţii Măgherăuş).

 

Vezi detalii AICI (click pentru a descărca documentul în format .doc).

 

2mnews

 

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here