FINANȚARE – Grupul de Acţiune Locală MARAMUREŞ VEST (GALMMV) deschide prima sesiune de depunere a proiectelor din anul 2017: M9/6C Infrastructură de bandă largă în spațiul rural

0
648

DEPUNERE DE PROIECTE. Data lansării: 11-08-2017

Data limită de depunere a proiectelor: 11.09.2017

Măsura lansată: M9/6C  Infrastructură de bandă largă în spațiul rural

 

Tipuri de beneficiari eligibili: agenţii economici ce se încadrează în categoria întreprinderilor mici și mijlocii (IMM) conform legislației în vigoare, Legea 346/2004 ce activează sau urmează să activeze în domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, autorizati de ANCOM, sau autorizabili în conditiile legii, ONG-uri, Entități publice, GAL în cazul în care în urma lansării primului apel de selecție nu se prezintă beneficiari eligibili cu respectarea legislației specifice.  Entități publice, ADI, APL cu respectarea legislației specifice.

 

*Suma maxima nerambursabila a unui proiect este de 70.855 Euro M9/6C

* Fondul disponibil total alocat pentru această sesiune: 70.855 Euro

 

Proiectele pot fi depuse zilnic, de luni până vineri, între orele 10:00-14:00 în perioada  11.08.2017   – 11-09-2017 la sediul GALMMV  din Orașul Tăuţii Măgherăuş,  Strada 1,  număr 194, camera 15, (în incinta primăriei Tăuţii Măgherăuş).

 

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul solicitantului eleborat de GALMMV, M9/6C  Infrastructură de bandă largă în spațiul rural, pe site-ul GALMMV, la secțiunea Ghiduri, subsecțiunea  Ghiduri M9/6C Broadband: http://galmmv.ro/ghiduri-m96c-broadband/

 

Informaţii suplimentare  puteţi solicita la sediul GAL Maramureş Vest, în  Tăuţii Măgherăuş,  Strada. 1  număr. 194, camera 15, program de lucru 07.30 – 15.30,  (sediul primăriei Tăuţii Măgherăuş) Judeţ Maramureş sau la numerele de telefon: 0262293277; 0722229302 e-mail: [email protected] sau [email protected]

 

Vă oferim şi varianta electronică (suport CD/DVD) sau pe suport tipărit a informaţiilor detaliate aferente măsurilor lansate de GALMMV.

 

Anunţul referitor la apelul de selecţie a cererilor de finanţare  în cadrul GAL Maramureş Vest va fi publicat pe pagina de internet a GAL-ului si va fi afişat la sediile primăriilor localităţilor membre ale GALMMV: Ardusat; Ariniş; Asuajul de Sus; Băiţa de Sub Codru; Băseşti; Cicîrlău; Fărcaşa; Gîrdani; Mireşu Mare; Oarţa de Jos; Pomi Judeţ Satu Mare; Remetea Chioarului; Sălsig; Satulung; Tăuţii Măgherauş şi la sediul GAL Maramureş Vest din Tăuţii Măgherăuş,  Strada. 1  număr. 194, camera 15, (sediul primăriei Tăuţii Măgherăuş). De asemenea va fi afisat la  sediile OJFIR Maramures și CDRJ Maramures.

 

Trebuie evitată depunerea proiectelor în ultimele 5 zile pentru ca solicitantul, în cazul constatării neconformității cererii de finanțare, să aibă posibilitatea redepunerii acesteia.

 

GALMMV



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here