FINAL FOUR – Minaur Baia Mare a încheiat pe locul 3 în turneul pentru Cupa României la handbal masculin

0
133

COMPETIȚIE. AHC Dobrogea Sud Constanţa a câştigat în premieră Cupa României la handbal masculin, duminică, 18 martie, în Sala Sporturilor din Constanţa, care a găzduit turneul Final Four al competiţiei, după ce a învins-o în finală pe SCM Politehnica Timişoara cu scorul de 23-21 (11-12). Echipa constănțeană este finalista de anul trecut a Cupei României și deținătoarea Supercupei.

 

În finala mică a turneului, CS Minaur Baia Mare (învinsă în semifinală de Poli Timișoara cu 30-28) a învins CSA Steaua Bucureşti cu 26-24 (15-11). Cei mai buni marcatori ai băimărenilor fiind Căbuţ (6 goluri), Dragas, Haiduc și A. Cristescu (câte 4 goluri) – cele mai multe goluri ale echipei Steaua au fost înscrise de G. Florea (5 goluri), I. Georgescu și A. Mihalcea (ambii, câte 4 goluri).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here