FINAL – Baia Mare nu mai este Capitala Tineretului din România

0
466

MANDAT FINALIZAT. Astăzi, 2 mai, de Ziua Tineretului, în urmă cu câteva minute, Iaşiul a preluat de la Baia Mare titlul de Capitală a Tineretului din România în cadrul unui eveniment organizat în Sala Mare a Primăriei din Iași și în prezenţa primarului localităţii Costeşti (care deţine titlul de Capitala Tineretului din Republica Moldova), reprezentanţi ai oraşelor care au deţinut titlul de „Capitala Tineretului din România” și reprezentanţi ai mai multor organizaţii neguvernamentale de tineret din ţară.

 

Titlul de „Capitala Tineretului din România” va fi deţinut de ieşeni în perioada 2 mai 2019 – 1 mai 2020. Iaşiul este astfel cel de-al patrulea oraş din România care poartă acest titlu de „Capitala Tineretului din România”, după Timişoara, Bacău, Baia Mare. Programul „Capitala Tineretului din România” este iniţiat de Federaţia Tinerilor din Cluj, Grupul Pont, Consiliul Tineretului din România şi BCR, pe modelul Capitala Europeană a Tineretului.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here