FILIALE – USR Maramureș a parcurs drumul extinderii către Sighetu Marmației și Desești

0
567
Dan Ivan și Vlad Duruș
USR Maramureș, filiala Sighetu Marmației

OBIECTIV. Trecutul sfârșit de săptămână a coincis cu crearea în USR Maramureș a două noi filiele locale, în municipiul Sighetu Marmației și în comuna Desești. Alegerea conducerii municipale a USR Sighetu Marmației a avut loc sâmbătă, 14 aprilie – în prezența unei delegații a filialei județene, din care au făcut parte președintele Dan Ivan, vicepreședintele Dragoș Moldovan și deputatul de Maramures, Vlad Duruș – și s-a concretizat prin alegerea Annamariei Elek Borlean, doctor în psihologie, în funcția de președinte. Aceasta va fi secondată la conducerea USR Sighetu Marmației de Ovidiu Roșca (profesor) și Ingeborg Mihalik (economist), ambii cu funcțiile de vicepreședinte.

 

USR Maramureș, filiala Desești

De asemenea, USR Desești și-a stabilit președintele în persoana lui Ioan Pop (55 de ani), absolvent de Contabilitate și informatică de gestiune, coordonator al activității economice a unei societăți comerciale din Sighetu Marmației care activează în domeniul producției de mobilier. Noul președinte de filială are peste 15 ani experiență în administrația publică.

 

Președintele USR Maramureș, Dan Ivan, a subliniat că obiectivul principal al filialei județene este extinderea în cât mai multe din cele 76 de comune și orașe din Maramureș: “Am început acest demers cu filialele din Sighetu Marmației și Desești, vom continua în această lună cu Târgu Lăpuș, iar în luna mai cu filialele din Baia Sprie, Șomcuta Mare și Tăuții Măgherăuș, acolo unde avem deja câțiva membri cu adeziuni aprobate. Invitația noastră rămâne valabilă și deschisă pentru toți cei care doresc să se implice în viața comunității, care sunt nemulțumiți de modul în care actuala administrație își exercită mandatul și care au ajuns la concluzia că nu mai pot aștepta ca altcineva să vină să le rezolve problemele. Vom accelera acest proces de extindere cu respectarea strictă a criteriilor de admisibilitate și a regulamentului de admitere în USR, care pun accent pe integritatea noilor membri.”

 

Noile filiale USR din Maramureșul istoric vor sprijini membrii comunităților din care fac parte în colaborarea cu instituțiile statului, veghiind asupra activităților administrației locale, sancționând derapajele de la normele legale, dar și prezentând soluții pentru problemele zonei, care, din păcate, este sufocată de o administrație opacă și clientelară, prea puțin interesată de nevoile cetățenilor.

 

Biroul de presă USR Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here