FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE – Violența nu e o soluție! Ne vedem în stradă!

0
190

REACȚIE. Șeful Poliției Române, Cătălin Ioniță, a fost schimbat de premierul Viorica Dăncilă, cu Ioan Buda, un personaj controversat, al cărui nume a apărut în câteva scandaluri. Cum deja știm că Viorica Dăncilă nu face nici o mișcare fără ordinul lui Liviu Dragnea, schimbarea șefului Poliției ridică mai multe suspiciuni.

 

Această schimbare surprinzătoare, în contextul în care urmează proteste în zilele următoare și pe fondul ultimelor reacții ale liderilor PSD, care instigă la violență, precum vicepremierul Paul Stănescu, care “stă cu arma la picior”, sau ministrul Lia Olguța Vasilescu, care a postat un videoclip cu protestatari spulberați de tunuri de apă, ne face să tragem un semnal de alarmă și să lansăm un îndemn către toți cei care vor ieși în stradă în zilele următoare: violența nu e o soluție! Ne așteptăm la provocări, instigări, infiltrări, între protestatari.

 

Noi vom fi în stradă zilele următoare și vom continua campania de strângere de semnături pentru Fără Penali în funcții publice. Ne vedem în stradă!

#farapenali

 

Conducerea Filialei USR Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here