FAPT – Cătălin Cherecheş, primarul ales şi judecat pentru fapte de corupţie, a fost ales prim-vicepreşedinte al UNPR, iar Nuţu Fonta secretar general

1
1132
Nuțu Fonta și Cătălin Cherecheș

ALEGERI. Primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, suspendat pentru că a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită în formă continuată, a mai fost ales încă o dată, astăzi, 4 aprilie 2017, la Bucureşti. El a devenit prim-vicepreşedinte al UNPR, un partid de care s-a dezis de nenumărate ori, susţinând că nu e nici măcar membru, deşi era vicepreşedinte la nivel naţional.

 

Cherecheş a fost ales în cadrul Conferinţei Naţionale a UNPR (Uniunea Naţională pentru Progresul României), fostul partid politic al lui Gabriel Oprea. În cadrul conferinţei, uneperiştii şi-au ales conducerea partidului şi membrii Biroului Politic Permanent şi cei ai Consiliului Naţional.

 

Astfel, Ion Răducanu a fost ales preşedinte, Cătălin Cherecheş prim-vicepreşedinte, iar din Biroul Politic Permanent mai fac parte Gheorghe Emacu (preşedintele Consiliului Naţional) şi fostul deputat de Borşa Nuţu Fonta (secretar general).

 

Noul UNPR a denunţat protocolul de fuziune cu PMP şi şi-a exprimat susţinerea pentru preşedintele Klaus Iohannis şi pentru Guvernul PSD-ALDE, pe principiul „Suntem prieteni cu toţi, că de duşmani n-avem nevoie”.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Nutule draga, mi-a zis Ionel ca nu esti strain de batutul seriilor de sasiu la autoturismele furate ce se vindeau prin Borsa si ca rupeai gura oricarui distribuitor zonal de bere sau guma sa-i sufli tu afacerea. Sa faca si gura matale ceva banuti sa haleasca. Jaba pupi la dos la kake ca nu mai e tata lui cu padurile sa tai ceva dealuri prin Borsa. Secretar, auzi tu mai, da ai invatat a scrie ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here